محصولات غذایی مانند گوشت برای حفظ کیفیت و همچنین جلوگیری از فاسد شدن، نیازمند انجماد هستند. زیاد بودن زمان سرمایش در سردخانه معمولی موجب کاهش کیفیت رنگ، بو و مزه محصولات می‌شود. تونل انجماد می‌تواند این محصولات را به سرعت منجمد کرده و کیفیت را حفظ کند. تونل انجماد می‌تواند علاوه بر سطح محصولات، هسته آن ها را نیز به سرعت منجمد کند.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی انجماد ,تونل ,کیفیت ,محصولات ,تونل انجماد ,سرعت منجمد ,انجماد می‌تواند ,تونل انجماد می‌تواند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

amintotonmatin سایت حقوقی محمدحسین زارعی moshaverer110 زندگی یک دانشجوی پزشکی پایگاه خبری خبریفا هتل آسیب هاي اجتماعي فرياد ميزنند!